Hamstra Deur Rolhorplus enkele deur

Openslaande deur hor

Het assortiment

Openslaande deur hor

In de zomer uw woning ventileren zonder dat pollen, pluisjes en ongedierte naar binnen kan? Dan zijn de openslaande deur horren van Hamstra een aanrader. Ideaal voor wanneer u een dubbele of enkele terrasdeur of achterdeur heeft. Horren voor een openslaande deur zijn er in allerlei varianten en variaties, materialen, soorten horgaas en meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of opties waar u uit kunt kiezen? Hieronder vertellen wij u graag meer over onze collectie openslaande deur horren!

Openslaande deur hor kopen

Wanneer u van plan bent om een openslaande deur hor voor uw tuin- of achterdeur(en) te kopen, dient u rekening te houden met een aantal punten. De deur moet ondanks de hor natuurlijk nog wel geopend kunnen worden. Daarom heeft u de keuze uit een aantal opties, materialen en soorten horren:
• Vaste hor: de vaste hor wordt door middel van klittenband of een magneetstrip in het kozijn vastgemaakt wanneer de deur geopend is. Dit is een vrij goedkoop en eenvoudig systeem dat makkelijk en snel te gebruiken is.
• Draaiende hor: dan is er nog de draaiende hor. Dit is een type hor die u ‘in’ in het kozijn monteert en zich kan openen en sluiten. Eigenlijk is het dus een soort deur in een deur. Dit model is geschikt voor zowel dubbele openslaande als enkele deuren.
• Plissé- of lamel horren: deze horren schuiven naar boven of naar de zijkanten open waar ze opgevouwen worden als een soort harmonica.
• Rolhor: rolhorren kunnen, al dan niet op afstand, naar beneden zakken. Ze kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant van uw woning worden gemonteerd. De cassette van stevig aluminium beschermt de hor tegen weer en wind als u hem niet gebruikt.

Een hor op maat voor iedere woning

Een ander groot voordeel van onze openslaande deur hor is dat ze geheel op maat te maken zijn. Handig als u bijvoorbeeld deuren heeft in een afwijkende kozijnmaat of vorm. Per hor kunt u op onze website meer informatie vinden over het maatwerk. Wist u bovendien al dat ook onze horren voor deuren in diverse RAL-kleuren beschikbaar zijn? Bij onze dealers kunt u doorgeven welke kleur u wilt, waarna de horren voor u op de juiste maat en kleur worden gemaakt. Heeft u honden of katten? Ook dat is geen probleem, enkele modellen uit onze collectie hebben een stootplaat en zijn geschikt voor een honden- of kattenluik.

Bezoek onze dealers

De openslaande deur hor van Hamstra zijn niet via onze website te koop, maar vindt u bij een van de vele Hamstra dealers. Dit zijn de betere doe-het-zelfzaken of bouwmarkten. Benieuwd of er zich een verkooppunt bij u in de buurt bevindt? Bekijk hier het handige overzichtje met deze verkooppunten. De medewerkers daar helpen u graag. Ook voor vragen, wensen of voorkeuren kunt u hier terecht. Kijk gerust eens rond op onze website om alvast een keuze te maken uit het assortiment.