Het jaar rond luchten zonder zorgen

Omdat u uw huis niet alleen ’s zomers wilt luchten biedt Hamstra kwalitatief hoogwaardig en elegante horsystemen die u jaar in jaar uit, probleemloos kunt gebruiken. Eénmaal monteren en insecten, bladeren, pluis en andere lucht gedragen elementen houdt u het jaar rond buiten de deur. Ziet u uw deuren buiten het seizoen toch liever zonder horren? Dan kunt u deze dankzij het kliksysteem eenvoudig verwijderen.

Hamstra Allure plissé deurhorren zijn lichtgewicht, elegante hordeuren met zwart geplisseerd gaas dat een licht zonwerende werking heeft. Het systeem heeft een boven- en ondergeleiding voor een geruisloze en gebruiksvriendelijke bediening. Wilt u keuzemogelijkheid in de grootte van de doorgang? Dit is geen enkel probleem. Het systeem blijft geopend in elke gewenste doorgangbreedte. De zeer platte ondergeleiding zorgt voor een eenvoudige doorloop naar buiten en is rolstoelvriendelijk.

Eenvoudige montage, binnen- en buiten plaatsbaar

De flexibel instelbare breedte maakt het Hamstra Allure systeem geschikt voor deuren tot 130 cm breed. Heeft u een bredere maat nodig, vraagt u dan naar onze maatwerk mogelijkheden.
De montage is eenvoudig, en toepasbaar voor bijna alle type deurenkozijnen. Plaatsing kan zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van het deurkozijn. Het systeem heeft een wit gemoffelde aluminium cassette en is voorzien van een gepatenteerd kunststof geleidsysteem wat zorgt voor duurzaamheid en een lichtgewicht bediening. Model Allure heeft boven en onder kunststof kettinggeleiding en ijzersterke nylon spandraden. Het gaas heeft een plooidiepte van 20 mm.

Voordelen plissé hor Allure

  • Geschikt voor binnen- en buitenmontage
  • Aluminium uitvoering met gepatenteerde kunststof kettinggeleiding
  • Sterk plissé gaas, in zwart. 20 mm diepe plooien
  • Boven- en onder geleiding
  • Flexibel instelbare doorgang
  • Kindvriendelijke sluiting
  • Geschikt voor draaideuren en schuifdeuren

Montage handleiding

Nu bekijken