Hamstra Inzethor Ultra

Raamhorren

Voor elk type raam biedt Hamstra een passende raamhor op maat

Kies uw type raam

Een raamhor welke goed aansluit op het kozijn en wat gemakkelijk te bedienen is, houdt insecten en andere door lucht gedragen deeltjes (zoals stof en pluisjes) buiten de deur. Afhankelijk van het type raam en de toepassing is het belangrijk dat u kiest voor het juiste type raamhor. Bediend u het raam bijvoorbeeld dagelijks? Kies dan voor een raamhor welke gemakkelijk open- en dicht gemaakt kan worden. Bekijk op deze pagina ons assortiment raamhorren en bepaal welke raamhor geschikt is voor uw situatie. In ons ruime assortiment vind u horren voor draairamen, klapramen, draaikiepramen, schuiframen, uitzetramen en dakramen. Wilt u een hor op maat? Onze raamhorren zijn ook op maat te leveren.

Raamhorren van Hamstra

Hamstra raamhorren zijn doeltreffende horren die bijdragen aan een optimale ventilatie zonder overlast van vliegen of andere insecten. Het Hamstra assortiment horren voor ramen bestaat uit raamrolhorren, voorzethorren, inzethorren, plisséraamhorren en vaste raamhorren. Voor zo goed als elk type raam vindt u een passende Hamstra hor. Hamstra raamhorren zijn hoogwaardig afgewerkt, hebben sterk gaas en zijn gebruiksvriendelijk. De standaard maten zijn vrijwel direct leverbaar en te bestellen vanuit een Hamstra verkooppunt. Zelfs de op maat gemaakte raamhorren kunnen wij snel leveren. Binnen enkele dagen kunt u genieten van een op maat gemaakte raamhor.

Raamhorren op maat

Bij Hamstra is het ook mogelijk om bepaalde typen raamhorren geheel op maat te bestellen. Als u voor deze service gaat worden de raamhorren volledig voorgemonteerd en op de gewenste maten geleverd. Wilt u weten bij welke raamhorren deze service van toepassing is? Bekijk het assortiment hieronder.

Een raamhor houdt u ongedierte buiten

De toepassing van een raamhor is veelzijdig. Een raamhor houdt het ongedierte zoals muggen, vliegen, wespen etc tegen. Wanneer u in de zomer lekker uw ramen wilt openzetten maar insecten graag buiten de deur houdt, dan is het installeren van een raamhor een goede oplossing. Zo heeft u een goede bescherming tegen insecten terwijl u tegelijkertijd uw woning kan blijven ventileren. Ons brede assortiment raamhorren bestaat uit vaste horren, voorzethorren, rolhorren, inzethorren en duo plissé horren.

Kwalitatieve raamhorren

Als u op zoek bent naar raamhorren van een goede en stevige kwaliteit, bent u bij Hamstra Horren aan het juiste adres. Of het nu gaat om raamhorren voor een klapraam, draairaam, draaikiepraam, uitzetraam, schuifraam of dakraam voor elk type raam en afmeting hebben wij een raamhor van passende kwaliteit. Onze producten zijn gemaakt van sterke materialen die goed tegen een stootje kunnen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om onze raamhorren binnen of buiten uw woning te plaatsen. Zo kunt u uw huis of kantoor met een gerust hart ventileren.

Verschillende soorten raamhorren

Binnen ons assortiment bieden wij een ruime keuze aan raamhorren aan. De meest gangbare en misschien wel het bekendste systeem zijn de (automatische) rolhorren die boven een raam bevestigd zijn. Maar een ander raamhor systeem wat even effectief en bovendien eenvoudig toe te passen is, is bijvoorbeeld gaasnet. Deze variant is uitermate geschikt voor kiepramen of ramen in schuine oppervlaktes. Dankzij de elasticiteit van het materiaal, heeft u een flexibel raamhor systeem dat het ongedierte buitenshuis houdt. Ook is het een budgetvriendelijke maar tegelijk efficiënte oplossing voor als u direct een raamhor nodig heeft. Het gaasnet is voor het raam te plaatsen, waardoor het met het raam mee kan draaien of juist op zijn plaats blijft en zo het raam wel open kan maar insecten niet verder kunnen.

Koop een raamhor van Hamstra bij u in de buurt

Niet alleen is Hamstra dé leverancier van hoogwaardige horren, passend op ieder raam: wij bieden ook raamhorren in verschillende kleuren en maten. Het gaas op onze horren kan in de door uw gewenste kleur geleverd worden. Het maakt niet uit of dat nu grijs, zwart, beige of wit is. De klant heeft dan ook zeker wat te zeggen en kan kiezen voor een persoonlijke touch in de raamhorren. Vind een verkooppunt bij u in de buurt.