Gaasnet voor dakraam

Gaasnet

Toepasbaar voor dakramen.

Gaasnet: flexibel gaasnet dat uw tuimelraam de ruimte geeft

Hamstra is gespecialiseerd in insectenwerende oplossingen. Van geraffineerde systemen tot eenvoudige oplossingen. In ons assortiment vindt u zowel maatwerk horsystemen als horsystemen in standaardmaten die u direct vanuit een Hamstra verkooppunt kunt meenemen.

Voordelen van gaasnet

  • Gaasnet speciaal voor dakramen
  • Eenvoudige montage op of in het kozijn
  • Flexibel, sterk wit polyester
  • Zwart, licht verduisterend gaas (zonwerend)
  • Een goedkope, flexibele insectenwerende oplossing
  • Op maat te knippen gaasdoek

Gaasnet van Hamstra

Een horsysteem dat zowel snel toepasbaar als effectief is, is gaasnet. Gaasnet voor dakramen is dankzij de elasticiteit van het gaas helemaal afgestemd op het insectenwerend maken van kiepramen in schuine daken. Gaasnet is een efficiënte, budgetvriendelijke toepassing waarmee insecten die via dak- of tuimelramen willen binnendringen een halt wordt toegeroepen. Het voordeel van gaasnet is dat dit type gaas flexibel is. U kunt het tuimelraam openen met het gaas ervoor doordat het raam deels in het net gedraaid kan worden. Maar u kunt er ook voor kiezen om het gaas op een of meerdere punten los te halen. Dit gaat gebruiksvriendelijk dankzij bevestigingsclips die het gaas op zijn plaats houden.

Gaasnet Hamstra

Meer over Gaasnet voor dakramen

Flexibel bewegende horren die zich snel en eenvoudig laten bevestigen met clips. Zo eenvoudig en doeltreffend kan insectenwering zijn! Hamstra gaasnet is een insectenwerende oplossing die speciaal is ontwikkeld voor dakramen. Dit type gaas geeft dakramen in schuingeplaatste wanden, zoals tuimel- en kiepramen de ruimte om te kantelen zonder dat insecten de kans krijgen binnen te dringen. U knipt het gaas met een paar handelingen zelf op maat en bevestigt deze door middel van clips rondom het raam.