Horsystemen

Toepasbaar voor deuren en ramen

Horsystemen voor ramen en deuren

Met een professioneel, stevig horsysteem houdt u vliegen, muggen en ander ongedierte effectief buiten de woning. Door te kiezen voor een horsysteem van hoge kwaliteit, bent u verzekerd van een insectenvrije woning. Ideaal tijdens de warme zomermaanden als u toch uw woning wilt ventileren, maar dit ongedierte liever buiten de woning houdt. Maak daarom kennis met de producten van Hamstra Horren. Voor ieder soort raam of deur hebben wij namelijk een passende hor. Bekijk de opties op onze website en bezoek een van onze dealers om uw hor te bestellen.

Horsystemen kopen

De verschillende horsystemen die wij verkopen zijn er voor uw deur of raam. Deze horsystemen variëren in prijs, afmetingen of aanvullende opties. Zo vindt u altijd een hor die bij uw woning past of aansluit op uw persoonlijke wensen of budget. Wilt u bijvoorbeeld een simpele, maar direct toepasbare oplossing, kies van voor een hordoek of horgaas als hor. Liever een oplossing op de langere termijn? Ga dan voor onze luxere duo plissé of rolhorren, inclusief cassette. Deze rolhorren kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde van een raam- of deurkozijn worden gemonteerd.

Een horsysteem tegen ongedierte

Openstaande ramen vormen voor ongedierte een gemakkelijke weg om binnen te komen. Kies daarom uit een van onze horsystemen voor ramen. Door verbeterde technieken heeft u de keuze uit allerlei soorten horren voor diverse raamtypes. Bijvoorbeeld een hor voor een draaikiepraam of een hor voor een schuifraam of dakraam. Op onze website vindt u meer informatie per hor en voor welk soort raam deze hor geschikt is.

Bij Hamstra Horren bent u ook op de juiste plek voor een nieuwe deurhor. Wij verkopen verschillende horren voor buitendeuren en binnendeuren. Ook als u een dubbele terrasdeur of schuifpui heeft, hebben wij verschillende modellen in ons assortiment die geschikt zijn voor dit type deur. Als het niet helemaal uitkomt met een bepaalde maat, is het mogelijk om zelf uw hor op maat te maken. Per product is dit aangegeven.

Ontdek onze keuzehulp

het kiezen van de juiste soort hor voor uw woning kan nog vrij lastig zijn. Daarom raden we het aan om de keuzehulp op onze website te raadplegen. Zo ziet u in een oogopslag welk type hor geschikt is voor uw raam of deur. Al onze horren zijn in een paar stappen door u zelf te monteren.

Bezoek onze verkooppunten

Wilt u direct uw nieuwe hor zien of heeft u nog vragen over een bepaald model? Dan kunt u terecht bij een van onze verkooppunten. De medewerkers hier helpen u graag met uw vragen en bekijk samen met u welk soort hor geschikt is voor uw woning. Onze dealers zijn doorgaans de betere bouwmarkten en doe-het-zelfzaken bij u in de buurt. Bekijk hier het actuele overzicht van onze dealers en verkooppunten.