Horgaas

Horrengaas

Toepasbaar voor ramen

Hamstra Horren verkoopt horren van hoge kwaliteit, waaronder horgaas. Horgaas is een simpele, maar doeltreffende manier om indringers zoals muggen of vliegen tijdens de zomermaanden buiten te houden. U bevestigt het horrengaas op een simpele manier voor uw raam of deur. De hor houdt door de kleine gaatjes in het gaas de meeste insecten tegen. Handig wanneer u in de buurt van stilstaand water woont, zoals een meertje, vijver of plas. Of wanneer u last heeft van vliegende mieren. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over het horrengaas.

Horrengaas op rol met eenvoudige montage

Horgaas is een budgetvriendelijke manier om snel en direct een middel te hebben om insecten tegen te houden. Het horgaas wordt vastgehouden met klittenband dat u eenvoudig in de kozijnen van een raam of deur plaatst. Hamstra horgaas klittenband is een sterk, polyester horgaas dat wordt geleverd met zelfklevend klittenband als bevestigingsmateriaal. Deze prijsvriendelijke hor laat zich even eenvoudig aanbrengen als verwijderen. Wilt u de gazen weer verwijderen omdat de zomer voorbij is of de insecten wegblijven? Dan haalt u het gaas weer eenvoudig weg en rolt u het op voor volgend seizoen.

De voordelen van horgaas

  • Geschikt voor verschillende soorten ramen
  • Kan zowel voor naar buiten als naar binnendraaiende ramen gehangen worden
  • Horren zijn gemakkelijk te bevestigen
  • Past de hor niet helemaal? Dan kunt u hem zelfs nog in de juiste maat knippen

Horrengaas kopen voor ramen en deuren

Het horrengaas op rol uit ons assortiment kunt u achter vrijwel ieder model raam plaatsen. Het klittenband is op maat te knippen, dus is het ook geschikt voor ramen met afwijkende maten en vormen. Het gaas is geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen, draaikiepramen, uitzetramen en schuiframen. U maakt er thuis uw ramen insectenwerend mee, maar ook bijvoorbeeld bootramen, wc-raampjes, ramen in caravans, schuurtjes, kinderspeelhuisjes en vakantiewoningen.

Horrengaas voor deuren

Maar u plaatst het horrengaas ook voor deuren, zoals een voordeur of schuifdeur om insecten buiten de deur te houden. U knipt het gaas eenvoudig op maat. Voor elk type deur en afmeting is er dankzij het gaas een insectenwerende oplossing.

Horrengaas voor ramen

Heeft uw raam een aparte vorm of afmeting en bent u op zoek naar insectenwering? Kies dan voor horrengaas voor ramen. Geschikt voor alle raamsoorten. Groot of klein, vierkant of rond, naar binnen of naar buiten draaiend.

Horgaas

Een onderhoudsvrije oplossing tegen vervelende insecten

Op zoek naar horrengaas dat een zeer goede bescherming biedt tegen muggen? Dan is ons horrengaas de perfecte oplossing. En bovendien nagenoeg onderhoudsvrij. Ons fijnmazige polyester horrengaas beschermt u tegen kleine insecten zonder de zichtbaarheid en de luchtdoorstroming te hinderen. Het horrengaas gaat niet doorhangen na verloop van tijd en blijft er altijd netjes en mooi uitzien, een klein sopje van water en zeep volstaat voor het onderhoud.

Maak kennis met de kwaliteitsproducten van Hamstra

De horren uit ons assortiment vindt u bij een van onze verkooppunten. Dit zijn doorgaans de betere bouwmarkten of doe-het-zelfzaken. Niet alleen kunt u hier terecht voor een nieuwe hor, de medewerkers helpen u ook met eventuele vragen. Handig als u bijvoorbeeld meer wil weten over de bepaalde eigenschappen van het horrengaas. De medewerkers staan graag voor u klaar. Bekijk hier het overzicht met verkooppunten en breng een bezoekje aan onze dealer.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten? Hieronder geven we antwoord op een aantal vragen die wij regelmatig krijgen. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op of laat u adviseren door een medewerker van een van onze aangesloten verkooppunten.

Wanneer vervang je horgaas?

Is het gaas van uw hor door jaren intensief gebruik versleten of zit er een gat in? Tijd om het horgaas te vervangen. Dit is mogelijk als u een vaste hor hebt of als u gaas met klittenband hebt hangen in het kozijn van uw raam of deur. Bij onze verkooppunten koopt u horgaas op rol waarmee u dat kunt doen. Andere horren, zoals een plisséhor of rolhor dient u in zijn geheel te vervangen als er een gat in het gaas zit.

Waar kun je horrengaas kopen?

U koopt het horrengaas van Hamstra bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt. Dit kan zowel via de website van onze dealers als in de fysieke winkels. Benieuwd naar onze dichtstbijzijnde verkooppunten? Bekijk hier ons overzicht met winkels.

Welke kleuren horrengaas zijn beschikbaar?

Ons gaas is verkrijgbaar in verschillende, voornamelijk neutrale kleuren, zodat deze in elk interieur passen. U heeft keuze uit de kleuren grijs, zwart of wit.

Hoe bevestig je het horgaas?

Het bevestigen en monteren van het horgaas doet u zeer eenvoudig. Plak het gaas in het kozijn van uw raam of deur en maak vast met klittenband. Wilt u het gaas verwijderen omdat het seizoen voorbij is of de insecten wegblijven? U haalt het horrengaas zo weer weg en rolt het op voor volgend seizoen.