Hor duoplisse

Duo-plissé hor

Duo-plissé hor toepasbaar voor ieder dakraam.

De dubbele functie van het Hamstra duo-plissé horsysteem beschermt (zolder)ruimten tegen het binnenvliegen van insecten en biedt bescherming tegen het binnendringen van te veel zonlicht. Onze duo-plissé horren zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle uitvoeringen en afmetingen. Bijzondere modellen waarbij functionaliteit, kwaliteit en stijl feilloos met elkaar gecombineerd zijn.

 

Duo-plissé hor dakraam: perfect voor aan de zonzijde

Bent u op zoek naar een hor voor uw dakraam? Dan zijn de duo-plissé horren een zeer geschikte keuze. Dit hor gordijn is sterk, veelzijdig en erg gemakkelijk te bedienen. Het gaas plisseert en laat zich daardoor eenvoudig openen en sluiten. Bovendien staat dit systeem niet onder spanning van een veer, waardoor u uw duo-plissé hor voor uw dakraam op elke gewenste stand openzet. U hoeft niet bang te zijn dat de hor zomaar terugschiet in de cassette. Een stukje ingebouwde veiligheid en comfort dat ervoor zorgt dat u lang kunt genieten van uw duo-plissé dakraamhor.

Wat zijn de voordelen van een duo-plissé dakraamhor?

Duo-plissé kunt u vergelijken met een luxaflex met gevouwen laagjes stof. U schuift een duo-plissé dakraam hor eenvoudig omhoog, bij ramen schuiven de geplisseerde lagen verticaal omhoog. In ons assortiment vindt u verschillende soorten duo-plissés geschikt voor vrijwel alle raamsoorten. Of het nu gaat om een dakraam of tuimelraam; onze duo-plissé horren zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te monteren. Andere voordelen van dit type hor zijn:

  • Insecten- en zonwerend en verduisterend
  • Eenvoudige montage op of in het kozijn
  • Voorzien van zwart geplisseerd gaas en wit geplisseerd zonwerend doek
  • Aluminium geleiders
  • Montage op aftimmering van het raam
  • Garantie van 2 jaar

Duo-plissé hor standaardmaat en duo-plissé hor op maat

Wij bieden u de perfecte oplossing voor een insecten- en zonwerend duo-plissé hor voor verschillende soorten ramen. Hamstra is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van hor gordijnen met doeltreffende werking. Bij ons koopt u geen simpele duo-plissé horren, maar horren met een luxe uitstraling en een hoge afwerking. Met geruime keus in maatwerkoplossingen en standaardmaten. Is uw raam groter dan de standaardmaten die wij aanbieden? Geen probleem. Wij maken uw duo-plissé raamhor graag voor u op maat. U kunt rekenen op een keurige afwerking met oog voor detail.

In de meeste gevallen is uw hor gereed binnen 8 werkdagen. Kiest u voor afwerking in een RAL-kleur dan wordt uw hor in de meeste gevallen binnen 20 werkdagen geleverd.

 

Insectenwerende, zonwerende en verduisterende duo-plissé horren in één

De Hamstra duo-plissé hor voor dakramen is een ideaal horsysteem voor zolders en ruimten met schuine daken aan de zonzijde. Het doek bestaat uit twee lagen: een insectengaas en een zonwerend doek. Deze lagen opent of sluit u onafhankelijk van het gaas. Wilt u meer zonlicht toelaten? Zet de zonwerende laag dan verder open en geniet van een frisse en verlichte ruimte. De aluminium geleiders zorgen voor een tocht- en windvrije geleiding. Het duo-plissé systeem is speciaal geschikt voor dak- en tuimelramen.

Zeker weten dat een duo-plissé raamhor geschikt is voor uw raam? Vul de online horwijzer in! Ontdek binnen enkele klikken welke opties er in uw situatie geschikt zijn.

Hor duoplisse

Maak kennis met de duo-plissé horren van Hamstra

Hamstra maakt professionele horren van topklasse. Voor elk type deur en raam bieden wij een passende oplossing. U heeft ruime keuze uit maatwerkoplossingen en standaardmaten. Van productontwikkeling tot het leveren van duo-plissé horren voor ramen doen we in eigen huis. Zo heeft u nergens omkijken meer naar.

 

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op of vraag het een medewerker bij een verkooppunt bij u in de buurt. Hieronder geven we antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan ook contact op, we helpen u graag verder.

Wat is het verschil tussen een plisséhor en een duo-plissé hor?

Binnen ons assortiment maken we onderscheid tussen normale plissé raamhorren en duo-plissé raamhorren. Waar een plisséhor slechts bestaat uit één laag, hebben duo-plissé raamhorren twee lagen. Dit type hor beschikt zowel over een insecten- als zonwering. De perfecte uitkomst voor slaapkamers of zolders met een dakraam aan de zonzijde. In huis blijft hierdoor koel, donker en insectenvrij. U slaat met een duo-plissé hor voor uw ramen twee vliegen in één klap.

Voor welk type raam is een duo-plissé hor geschikt?

Onze duo-plissé horren zijn uitermate geschikt voor dak- en tuimelramen. Ze weren niet alleen insecten zoals muggen, vliegen of wespen, maar ook zonlicht. Slapen in een frisse en donkere kamer, zonder last te hebben van vervelende beestjes; de duo-plissé raamhorren van Hamstra maken het mogelijk. Wilt u weten of uw dit type geschikt is voor uw raam? Doorloop dan de stappen van de horwijzer en vindt geschikte modellen.