Pollenhor

Geschikt voor ramen en deuren

Heeft u of iemand in uw gezin last van hooikoorts? Met een pollenhor houdt u niet alleen insecten buiten maar ook een groot deel van de pollen wordt opgevangen door het fijnmazige gaas. Pollenwerend gaas heeft dus een dubbelfunctie waarmee het wooncomfort in de lente- en zomermaanden aanzienlijk toeneemt. Uiteraard vindt u bij Hamstra Horren een ruim assortiment aan (maatwerk) pollenhorren. Op deze pagina leest u meer over de eigenschappen en voordelen van onze pollenwerende deur- en raamhorren.

Pollenhor kopen

Horren zijn in de basis bedoeld om insecten buiten de deur te houden. De horren van Hamstra behalen wat dat betreft een hoge effectiviteit. Pollenhorren zijn net zo goed in het weren van insecten als pollen.
Het fijnmazige pollengaas vangt vrijwel alle pollen op, waardoor de klachten als gevolg van hooikoorts significant afnemen.
Poll-tex® gaasdoek van gecoat polyester is voorzien van een afwerklaag die de polariteit van pollen verandert. Hierdoor houdt dit pollengaas tot 100% van de pollen tegen.

Bent u geïnteresseerd in een raam- of deurhor met pollengaas?
Een hor met pollengaas is geen standaard product maar maatwerk.
Onze dealers adviseren u graag over de juiste hor. Ook kunnen zij wanneer u dit wenst de hor voor u inmeten én monteren.

De voordelen van een pollenhor

  • Houdt tot 100% van de pollen tegen
  • Net zo effectief in het weren van insecten als standaard horren
  • Allergische reacties binnenshuis verminderen of worden zelfs voorkomen
  • Geschikt voor horren die zowel buiten als binnen worden geplaatst

Pollenhor op maat

Onze polhorren zijn geschikt voor zowel deuren- als ramen. Kies voor een pollenhor als u een goedkope en effectieve oplossing tegen muggen, vliegen, wespen én pollen wenst.

Wanneer u kiest voor een hor met pollengaas, kiest u altijd voor maatwerk.
Onze dealers adviseren u graag over de juiste hor voor uw situatie in combinatie met pollengaas.
Zij maken deze vervolgens volledig voor u op maat in de gewenste RAL kleur.

Wilt u de hor liever niet zelf plaatsen? Geen probleem. Zoek een dealer bij u in de buurt en hij zal u, indien gewenst, helpen met zowel het inmeten als monteren van uw hor.