Deur plissé hor allure

Plissé hordeur

Nooit meer last van vervelende bromvliegen, muggen en pluisjes dankzij de plissé hordeuren van Hamstra. Elegante en solide systemen die u jaar in, jaar uit kunt gebruiken. En bovendien erg makkelijk te monteren. In ons assortiment vind u plissé hordeuren van standaardmaten en plissé hordeuren die op maat gemaakt kunnen worden. Onze plissé hordeuren zijn eenvoudig in gebruik en gaan goed samen met kinderen. Maak kennis met de stijlvolle plissé hordeuren van Hamstra.

De solide plissé hordeuren van Hamstra

Een plissé hordeur is erg veelzijdig, omdat deze geschikt is voor vrijwel elke deuropening. Draaideuren, dubbele deuren en schuifpuien: voor iedereen een passende hordeur. Onze plissé hordeuren zijn voorzien van stevig geplisseerd gaas wat ze een elegante uitstraling geeft. U schuift de plissé hor eenvoudig in de cassette, zonder dat deze plots terugschiet. Deze eigenschap maakt de hor ook veilig, en dus kindvriendelijk. Onze Plisséhor Allure is licht van gewicht, elegant en heeft een licht zonwerende werking. Hamstra plissé deurhorren kunnen op maat gemaakt worden en zijn geschikt voor zowel schuifdeuren, dubbele deuren en draaideuren. Het systeem heeft een boven- en ondergeleiding voor een geruisloze en gebruiksvriendelijke bediening. Geen overlast voor u of uw buren meer, wel zo prettig. 

Alle voordelen van een hamstra plissé hordeur

Plissé hordeuren van Hamstra zijn op elke gewenste stand open te zetten en zullen vanwege de demper niet zomaar terug in de cassette schieten. Andere voordelen van de plissé hordeuren zijn:

  • Lichte zonwerende werking
  • Opent en sluit makkelijk en geruisloos door de onder- en bovengeleiding
  • Open te zetten in elke gewenste doorgangsbreedte
  • Geschikt voor vrijwel alle deuren
  • Kindvriendelijke sluiting
  • Verkrijgbaar in de RAL-kleuren; wit, roomwit, verkeerswit en antraciet
  • Eenvoudig te monteren aan binnen- en buitenkant
  • Maatwerk, dus exact geleverd in de gewenste maten
Deur plissé hor allure

Bestel uw plissé hordeur op maat

Onze plissé horren voor deuren zijn verkrijgbaar in standaard maten en kleuren, maar ook voor een plissé hordeur bent u bij ons op de goede plek. Meet de maten van uw deuropening en u weet precies welke maat plissé hordeur op uw situatie van toepassing is. Is uw deur groter dan de standaardmaten die wij aanbieden? Geen probleem. Wij maken uw hordeur plissé graag voor u op maat. U kunt rekenen op een keurige afwerking met oog voor detail. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing.

In de meeste gevallen is uw plissé hor gereed binnen 8 werkdagen. Kiest u voor een afwerking in een niet standaard RAL-kleur, dan wordt uw hor in de meeste gevallen binnen 20 werkdagen geleverd.

De hoogste kwaliteit plissé hordeuren

Hamstra plissé hordeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een plissé hordeur is kort op het raam gemonteerd en laat daarom weinig licht binnen in een ruimte. Monteren van een plissé hordeur ingewikkeld? Niet met ons uitgebreide stappenplan. De meeste tools heeft u waarschijnlijk al in huis: een potlood, zaag, waterpas, schroevendraaier, boor en rolmaat. Volg de stappen en binnen de kortste keren hangt uw plissé hor netjes in het kozijn. Ziet u het zelf monteren van de plissé hordeur niet zitten? Veel van onze aanbieders bieden een inmeet- en montageservice aan. Wilt u gebruik maken van deze dienst? Bekijk hier de verkooppunten bij u in de buurt en laat u ontzorgen.

Veelgestelde vragen

Wilt u direct uw nieuwe hor zien of heeft u nog vragen over onze producten? Dan kunt u terecht bij een van onze verkooppunten. We geven hieronder antwoord op een aantal van onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met onze dealers.

Wat is een plissé hordeur?

Een plissé hordeur is speciaal ontwikkeld om te plisseren – in elkaar vouwen. Het kan zich in- en uit elkaar vouwen en op elk gewenste stand blijven staan, zonder dat deze met flinke snelheid terugschiet in de cassette. Een stukje ingebouwde veiligheid wat erg prettig voor gezinnen met kleine kinderen is. De ondergeleider is vaak laag, waardoor dit type hor ook rolstoelvriendelijk is. Een plissé hordeur plaatst u voor vrijwel ieder type deur. Heeft u dus een draaideur, schuifpui of dubbele deuren? Een hordeur plissé biedt een goede uitkomst.

Hoe maak ik mijn plissé hordeur schoon?

Plissé hordeuren van Hamstra zijn eenvoudig schoon te maken. Met een doekje met lauw water en een stofzuiger komt u al ver. Zet eerst uw deur open. Zo kunt u overal goed bij. Verwijder stof en vuil voorzichtig met een stofzuiger met een zachte borstel of maak schoon met een lauwwarme doek. Gebruik geen chemische of hardnekkige schoonmaakmiddelen, dit kan de hor beschadigen. Laat alles eerst goed drogen voordat u de deuren weer dicht doet.

Wat kost een plissé hordeur?

De kosten van een plissé hordeur zijn afhankelijk van een aantal factoren. Kiest u voor standaardmaten of maatwerk? Heeft u een opbouwkader nodig? Wilt u een specifieke kleur of type gaas hebben? Is het voor een draaideur, schuifpui of dubbele openslaande deuren? Al deze criteria hebben invloed op de totaalprijs. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn? Bekijk dan de websites van onze verkooppunten. Hier staat de prijs van elk product beschreven.