Insectenwering met eenvoudige doorloop

Een eenvoudige doorgang voor u, geen doorkomen aan voor insecten… De Ultra magneet deurhor bestaat uit twee flexibele gaaslamellen die in het midden sluiten met magneten. U kunt zonder extra handelingen door de hor heen lopen. Dankzij de magneetstrip valt de hor weer mooi sluitend en insectenwerend op zijn plaats. Het is systeem is schroefloos te monteren op elk type deurkozijn. De Ultra magneet deurhor wordt door middel van zelfklevend klittenband bevestigd op het kozijn en is netjes afgewerkt met kunststof witte afdekstrips.

Voordelen Magneethor Ultra

  • Eenvoudige doorloop
  • Twee lamellen, sluitend met magneetstrip
  • Binnen en buiten plaatsbaar
  • Schroefloos te monteren
  • Eenvoudig in te korten
  • Polyester zwart gaas

Heeft u een kat of hond die u vrije doorgang naar buiten wilt geven, zonder dat insecten van de gelegenheid gebruik maken naar binnen te komen? Dankzij het zelfsluitend systeem is de magneet deurhor een zeer geschikt horsysteem voor huisdierbezitters.

Schroefloos plaatsen

De Ultra magneet deurhor heeft standaardmaten en past daarom prima in de Hamstra standaard collectie. Eenvoudig vanuit de winkel meenemen en al even eenvoudig te plaatsen. Het gaas is eenvoudig op maat in te korten. De magneet deurhor is te gebruiken bij naar binnen en buiten draaiende deuren en wordt geleverd met Fiber Grey insectenwerend gaas, gemaakt van polyester zwart gaas.

De Hamstra Ultra magneet deurhor is eenvoudig te monteren. Onze standaardproducten zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding die bijgesloten zit in de verpakking.

Montage handleiding

Nu bekijken