Vaste hordeur Solide

Solide is een vaste hordeur uit onze maatwerkcollectie. De hoogte en de breedte van de Solide vaste hordeur worden precies op maat gemaakt voor een perfecte insectenwerende afdichting. Voor het gaas kan gekozen worden uit diverse gaassoorten. Vaste hordeur Solide is geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren en kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden.

Vaste hordeur Solide wordt bevestigd middels een scharniersysteem. Het profiel, de schopplaat en het tussenprofiel zijn vervaardigd van weerbestendig aluminium. De hoogte van de schopplaat is ook op maat, wat een uitkomst kan zijn wanneer u een honden- of kattenluik wilt plaatsen in de hordeur. Ook de positie van het aluminium tussenprofiel is zelf te bepalen.

Ontdek de voordelen

  • Keuze in afmeting, kleurafwerking en gaassoort
  • Buiten en binnen te monteren
  • Sluit met stevige magneetsluiting
  • Rondom voorzien van stootstrip
  • Hoogte schopplaat en tussenprofiel zelf te bepalen
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van honden- en kattenluik

Materiaal

Hamstra horren zijn ontwikkeld voor jarenlang probleemloos gebruik. Vaste hordeur Solide heeft een aluminium profiel, schopplaat en tussenprofiel. Sluitveer, scharnieren en handgreep zijn van metaal. De meest voorkomende profielkleuren voor deze maatwerkhor zijn wit of zilvergrijs. Wenst u een andere kleur? Dan kunt u deze bestellen tegen meerprijs.

Gaas

Met een Solide rolhor kiest u voor een maatwerk rolhor. Ook het gaas kunt u kiezen. Er is keuze uit Fiber Grey en Petgaas. Fiber Grey is lichtgrijs fiberglas gaas en Petgaas is een sterk gaas wat bestand is tegen de klauwen van huisdieren.

Vaste hordeur Solide is geschikt voor enkele, naar binnen of buiten draaiende deuren. Deze maatwerkhor is beschikbaar in breedtematen van 40 tot 150 centimeter. De hoogtemaat is leverbaar in 70 tot 240 cm. De Hamstra maatwerkservice werkt met veel persoonlijke aandacht en gedegen vakmanschap aan de realisatie van uw gewenste maatwerk hor. Uw maatwerkhor is gereed binnen 8 werkdagen. Kiest u voor afwerking in een RAL-kleur dan wordt uw hor binnen 20 werkdagen geleverd.