Horgaas

Hordoek

Toepasbaar voor ramen

Met de hordoeken van Hamstra Horren houdt u op een simpele, maar doeltreffende manier insecten en ander ongedierte buiten de deur. De hordoeken zijn gemakkelijk op maat te maken en passen over vrijwel ieder raam. Het is een snelle manier om doeltreffend af te rekenen met irritante vliegen of zoemende muggen. Deze hor kunt u het gehele jaar door gebruiken en toepassen wanneer u wilt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vertellen wij u meer over deze speciale doeken, vergelijkbaar met een soort gaas dat u voor de ramen plaatst.

Hordoek kopen

Hordoeken bevestigt u gemakkelijk in de hoekpunten van een raam of kozijn. Deze horren zijn namelijk vooral geschikt voor ramen vanwege de afmetingen. Hordoek oogt eenvoudig, maar is een doeltreffende oplossing. Het monteren en installeren vraagt dan ook geen specifieke voorkennis. Andere systemen, zoals een rolhor, kennen namelijk een wat uitgebreidere montage. Voor het monteren van onze hordoeken is het wel belangrijk dat u beschikt over gereedschap. Wanneer u de hor koopt, vindt u deze informatie terug in de montagehandleiding.

Voordelen van onze hordoeken

Hamstra Horren garandeert horren van een hoge kwaliteit. De horren kennen een nette, strakke afwerking. Wanneer u kiest voor Hamstra Horren bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Zo ook voor onze hordoeken. De garanties van onze doeken:

  • Een altijd betrouwbare kwaliteit en een lange garantie
  • Geschikt om in het kozijn of aan de buitenranden van het kozijn te plaatsen
  • Doek is in verschillende kleuren beschikbaar
  • Makkelijk op maat te maken
  • Snelle levering via onze dealers of direct mee te nemen

Hulp bij het kiezen

Een hor kiezen doet u niet zomaar. Er is een ontzettend grote keuze uit allerlei verschillende modellen en soorten. Wilt u hulp bij het kiezen van een nieuwe hor? Raadpleeg dan onze speciale gratis online keuzehulp. Aan de hand van enkele vragen en in een aantal stappen vindt u zo de hor die bij uw woning past. De tool is handig als u in één keer meerdere horren wil plaatsen. U ziet direct welk type hor geschikt is voor een schuifpui, dakraam of draaikiepraam. Hierdoor wordt kiezen van een nieuwe hor een stuk eenvoudiger. De horren van Hamstra kunt u gebruiken voor thuis en als snelle, doeltreffende oplossing op kantoor. Ook een vlieg- en insectenvrij kantoor? Hamstra Horren maakt het mogelijk.

Horgaas

Bezoek een verkooppunt van Hamstra Horren in uw buurt

Onze horren zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Dit zijn de betere bouwmarkten of doe-het-zelfzaken. De medewerkers hier helpen u bovendien met eventuele vragen over onze producten. Ook denken ze mee over het soort hor en geven ze advies over de montage. Bekijk het overzicht met verkooppunten hier en bestel uw hor bij een van onze dealers.