klapraam hor

Horren voor klapramen

Het assortiment

Klapraam hor

Tijdens de zomer willen we natuurlijk graag ongedierte buiten de deur houden. Zo ook in de ruimtes in ons huis met een klapraam. Ook voor klapramen bestaan speciale horren. Bent u dus op zoek naar een klapraam hor? Bij Hamstra Horren bent u op de goede plek voor uw nieuwe hor. Onze horren zijn, inclusief horgaas, in verschillende kleuren leverbaar. U bepaalt zelf welke kleur dit is. Interesse? Bekijk de verschillende mogelijkheden op deze pagina en bestel uw hor bij een van onze dealers.

Klapraam hor kopen

Het klapraampje zien we vaker terug in toiletten en badkamers. Dit kleine raampje dat opengeklapt kan worden, heeft als primaire functie om frisse lucht in de ruimte te brengen. Uiteraard wilt u niet dat er ook vliegen, wespen of ander ongedierte uw badkamer binnendringen. Vanwege de geringe omvang van het raam, is het eigenlijk altijd aan te raden om voor een vast model te kiezen.

Welke soorten horren?

Er zijn verschillende horren verkrijgbaar. Toch is het belangrijk om te weten dat een vaste hor voor uw klapraam het beste is. Deze horren zijn eigenlijk niets meer dan een soort rooster met daarin het horgaas. Deze rooster kunt u zelf op maat maken, of op maat laten maken. Hierdoor kunt u ze zowel over een liggend klapraam gebruiken als een vierkant of rechtopstaande variant. De vaste horren zijn te bevestigen met speciale klemmetjes of scharnieren. De hor blijft vastzitten, ongeacht het type weer. De horren van Hamstra zijn, ook al betreft het maatwerk, altijd budgetvriendelijk. Bekijk de verschillende modellen zelf en bestel ze bij een van onze dealers.

Tip: wilt u liever zelf uitproberen welke hor geschikt is? Gebruik dan onze online keuzehulp voor meer informatie.

Maatwerk horren, geschikt voor iedere woning

De horren van Hamstra zijn geschikt voor ieder soort woning. Klapramen zijn wat dat betreft dus net even wat anders. Maar ook voor dit type raam kunnen onze horren op maat worden gemaakt. Ons horgaas is stevig genoeg om grote en kleine insecten tegen te houden. In het maatwerk kunt u ook kiezen voor gaas met een zonwerende functie. Heeft u de hor niet nodig? Dan kunt u hem eenvoudig opbergen en bewaren tot het volgende seizoen.

Bezoek een verkooppunt

U koopt een hor van Hamstra bij een van onze verkooppunten door heel Nederland. Dit zijn de betere bouwmarkten of doe-het-zelfzaken. Heeft u nog vragen over uw hor of wilt u meer weten over de eigenschappen? De medewerkers van een verkooppunt helpen u graag. Bent u benieuwd of onze horren ook bij u in de buurt verkocht worden? Bekijk hier het overzicht met verkooppunten en kom langs.