Inzethor Flex

Met Hamstra maatwerk horren kiest u voor een perfect passende hor met keus uit diverse typen gaas. Aluminium profielen zijn leverbaar in diverse kleuren. Onze maatwerkservice voorziet in diverse type maatwerkhorren, waaronder inzethorren voor draaikiepramen. Inzetraamhor Flex is een inzethor, uitsluitend leverbaar als maatwerkoplossing. Flex inzethorren zijn innovatieve raamhorren, speciaal ontwikkeld voor het draaikiepraam. Het systeem is geschikt voor draaikiepramen met houten, aluminium of kunststof kozijnen. Voor het gaas kan gekozen worden uit diverse gaassoorten.

Inzetraamhor Flex is een Hamstra maatwerk kwaliteitsproduct met perfecte pasvorm voor elk type draaikiepraam. Na plaatsing blijft het raam eenvoudig te openen en te sluiten.

De voordelen

  • Kies uw afmeting, kleur en gaassoort
  • Speciaal ontwikkeld voor draaikiepramen
  • Leverbaar in twee profieldiepten: 34 cm en 43 cm
  • Flexibele flens van 0,6mm wat zorgt een perfecte passing

Materiaal

Hamstra horren zijn ontwikkeld voor jarenlang probleemloos gebruik. Inzetraamhor Flex heeft een aluminium profiel met een kunststof flens. De gebruikelijke kleuren voor de inzethor Flex zijn wit, roomwit, groen, blauw, antraciet en zilvergrijs. Elke RAL-kleur is in de maatwerkcollectie tegen meerprijs mogelijk. De kunststof flens is altijd uitgevoerd in donkergrijs.

Met een Flex inzethor voor draaikiepramen kiest u voor een maatwerk rolhor. Het gaas is leverbaar in sterk glasfiber gaas Fiber Grey, Fiber Black en in gecoat polyester pollenwerend gaas dat tot 100% van binnendringende pollen tegenhoudt.

Maten

Inzethor Flex is geschikt voor draaikiepramen en is leverbaar in breedtematen vanaf 25 tot 100 centimeter. De hoogtemaat is leverbaar van 25 tot 100 cm. Vanaf een hoogtemaat van 50 cm is een breedtemaat mogelijk to 180 cm.

De Hamstra maatwerkservice werkt met veel persoonlijke aandacht en gedegen vakmanschap aan de realisatie van uw gewenste maatwerk hor. Uw hor is gereed binnen 8 werkdagen. Kiest u voor afwerking in een RAL-kleur dan wordt uw hor binnen 20 werkdagen geleverd.

Montage handleiding

Nu bekijken