Kant-en-klare Rolhor Plus voor doe-het-zelf bevestiging

Hamstra is expert op het gebied van horsystemen. Naast maatwerk horren bieden we standaard raamhorsystemen in standaardmaten die u thuis eenvoudig zelf kunt monteren. Direct leverbaar bij uw aankooppunt, meenemen, monteren en klaar. Gaat u bij uw aankoop uit van de juiste breedtemaat, de lengtemaat is eenvoudig inkortbaar.

Voordelen Rolhor Plus

  • Aan binnen- of buitenzijde te monteren
  • Sterk horgaas van kunststof gecoat glasfiber.
  • Aluminium geleiders en cassette voor een lange levensduur
  • Eenvoudig zelf te monteren en in te korten
  • De snelheid is zelf in te stellen door middel van een stelbare veerspanning
  • De hor is voorzien van een dempende strip op de greep, waardoor deze bijzonder stil is gebruik

Ongeacht hoe vaak u het raam opent en sluit, een Hamstra horsysteem beweegt flexibel mee. Hamstra raamrolhorren zorgen voor een fraaie oplossing wanneer u frisse lucht in huis wenst, maar insecten buiten wilt houden. De Hamstra Plus raamrolhorren voldoen op elk gebied aan de gestelde eisen. Gemaakt van aluminium en speciale geleiders staat een Hamstra raamhor voor jarenlang probleemloos en geruisloos gemak. Het gaas is tijdens gebruik dankzij de geleiders van het rolhorsysteem strakgespannen, wind- en tochtvast en perfect passend. Na gebruik verdwijnt het gaasdoek in een fraai wit gemoffeld aluminium cassette waar het schoon en droog blijft. Klaar voor volgend gebruik.

Montage voor buiten en binnen

Dankzij het gebruik van duurzaam aluminium is het systeem is zowel aan de binnen- als de buitenzijde van het raam te monteren. Het systeem is aantrekkelijk, tijdloos en de montage is eenvoudig. Een Hamstra raamhor past dankzij de functionele maar minimalistische vormgeving in elke interieur.

Heeft u een andere maat raamrolhor nodig, vraagt u dan naar onze maatwerk service. Hamstra raamhorren zijn eenvoudig te monteren. Onze standaardproducten zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding die bijgesloten zit in de verpakking.

Montage handleiding

Nu bekijken