Rolhor deur

Rolhorren voor uw deur

In de zomer en het voorjaar is het huis een makkelijke prooi voor vliegen en muggen om binnen te komen. Een rolhor deur kan deze indringers al makkelijk buiten houden. Want als u even de deuren of ramen open laat staan kan het zomaar gebeuren dat u in no time indringers over de vloer heeft. Met de rolhor deur van Hamstra weet u in ieder geval dat uw huis beschermd is en gewoon zonder problemen geventileerd kan worden. Lees hieronder meer over de praktische rolhorren van Hamstra voor boven de deur.

Voordelen rolhor deur

  • Aan binnen- of buitenzijde te monteren
  • Sterk fiberglass horgaas
  • Aluminium geleiders en cassette voor een lange levensduur
  • Zelf te monteren en in te korten

 

Rolhor voor je deur van Hamstra Horren

Met de rolhordeuren van Hamstra houdt u instecten en door de wind gedragen deeltjes buiten de deur. De rolhor deuren uit ons assortiment zijn leverbaar in verschillende standaardmaten. Maatwerk is ook mogelijk, wanneer u een deur met afwijkende afmetingen heeft. De Cachet rolhor voor deuren is nieuw in ons assortiment. Deze rolhordeur combineert stevigheid met gebruiksgemak. De kwaliteit van deze hor is voelbaar bij ieder contact. Zo gaat deze hor zeer soepel op en dicht. De ingebouwde demper zorgt ervoor dat het gaas gecontroleerd oprolt. In het Hamstra Plus assortiment vindt u een lichte deurrolhor die makkelijk sluit via een klik-magneetsysteem. De aluminium cassette heeft een fraaie afwerking die een lange levensduur van uw hor garandeert.

Rolhorren voor de deur: makkelijk en praktisch

Een rolhor deur houdt ongewenste bezoekers dus buiten. Maar wist u ook dat u een rolhor makkelijk zelf kunt aanschaffen en vervolgens kunt installeren? Ook als het systeem te lang is om voor uw deur te plaatsen, valt de hor makkelijk in te korten. De rolhorren van Hamstra zijn daarin ook multifunctioneel. U kunt ze zowel aan de binnen als aan de buitenkant van uw deur monteren. Maar net wat u zelf het mooist of fijnst vindt. Door een hoge kwaliteit horgaas van fiberglass kan uw rolhor boven de deur tegen een stootje. Bij een rolhor wordt, zoals de naam al zegt, de hor bovendien opgerold in een speciale cassette. Dit garandeert een langere levensduur.

Rolhor voor boven de deur

Kies voor kwaliteit

Kiest u voor een rolhor deur van Hamstra, dan kiest u voor kwaliteit. Niet alleen door de casette aan de bovenkant, maar ook de aluminium behuizing is van een degelijke sterkte. De profielen van aluminium roesten niet en zijn in alle denkbare kleuren te leveren. Met enkele drukken op de knop zijn de rolhorren eenvoudig te bedienen. Niet alleen deze gebruiksvriendelijkheid is kenmerken voor de rolhorren voor deuren die Hamstra levert. Ook zijn de rolhorren boven allerlei deursoorten te monteren. Zowel boven een enkele draaideur als bij een dubbele draaidoor of zelfs een schuifpui. Zo weet u zeker dat u insecten en andere indringers geen kans biedt om binnen te komen.

Zoek een verkooppunt bij u in de buurt

Kiest u voor een rolhor deur van Hamstra? Dan weet u zeker dat u goed zit. Ons bedrijf is al decennialang toonaangevend op het gebied van horren en insectenwering. Met onze rolhorren kiest u voor een snelle levertijd, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteit. Onze horren zijn in een groot aantal gerenommeerde bouwmarkten en speciaalzaken te verkrijgen. Bekijk hier of u een Hamstra rolhor bij u in de buurt kunt kopen. Tevens zijn onze horren uitermate praktisch en makkelijk te installeren. Geef ongedierte geen kans en bestel uw rolhor voor boven de deur nu online of bekijk het assortiment op onze website. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u terecht bij het verkooppunt van uw hor.