Rolhor raam

Horren voor het raam

Een rolhor voor het raam is een goede bescherming tegen insecten en ander ongedierte dat tijdens de zomermaanden uw huis wil binnendringen. Met name vliegen, muggen of mieren kunnen een ware plaag zijn. Dankzij de rolhorren van Hamstra voor het raam zijn deze ongemakken volledig verleden tijd. Terwijl u in de avond uw woning door laat waaien, zorgen de luchtdoorlatende rolhorren voor de ramen dat u geen hinder ondervindt. Hieronder leest u meer over de rolhor voor het raam die Hamstra aanbiedt.

Voordelen rolhor voor het raam

  • Aan binnen- of buitenzijde te monteren.
  • Sterk fiberglass horgaas.
  • Aluminium geleiders en cassette voor een lange levensduur.
  • Zelf te monteren en in te korten.

 

Rolhor voor het raam: praktisch en handig

De rolhorren voor het raam die Hamstra levert zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook nog eens uitermate gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen met wat drukken op de knop. Ook het installeren gaat haast vanzelf en is een klus die u in een middagje makkelijk heeft geklaard. Horren van Hamstra zijn dan ook in iedere voorkomende standaardmaten te verkrijgen. De horren worden, als ze niet naar beneden zijn, opgerold in een speciale cassette die boven de hor is bevestigd. De cassette beschermt de hor tegen beschadigingen en invloeden van weer en wind. Hebben uw kozijnen een speciale kleur? Ook geen punt! De horren voor het raam van Hamstra zijn te verkrijgen in alle gangbare kleuren.

Verschillende toepassingen

Een dakraam heeft een speciaal rolhorsysteem nodig dat is afgesteld voor dakramen en tuimelramen. Dit vraagt om maatwerk, maar ook op dit gebied is Hamstra een expert. Doordat dakramen vaak schuin liggen, is het een nauwlettend klusje om de horren passend aan te sluiten. In totaal levert Hamstra drie verschillende soorten horren die op uw dakraam passen. Niet alleen de rolhor, maar ook een gaasnet of duo plissé (een soort luxaflex) werken afdoende beschermend. Zo wordt uw dakraam goed beschermd door ons rolhorsysteem. In het geval van de rolhor gebeurt het afrollen bovendien volledig automatisch en geruisloos. Door het softclose terugloop mechaniek heeft u een stille maar duurzame hor die ondanks de invloeden van buitenaf makkelijk tot tientallen jaren meekan.

Hor voor schuifraam

Kies Hamstra, kies kwaliteit

Inmiddels is Hamstra een toonaangevend bedrijf op het gebied van horren en gaasnetten om uw woning te beschermen. Al tientallen jaren zorgt het familiebedrijf voor hoogwaardige producten van een sterke kwaliteit. Voordat u een rolhor van Hamstra voor het raam aanschaft is het wellicht een goed idee om u te laten informeren door onze keuzehulp. Hierdoor weet u in enkele drukken op de knop welke rol er op uw raam past. Heeft u de geschikte rolhor gevonden en gaat u over tot de aanschaf? Bekijk dan eens dit kaartje met verkooppunten en haal vandaag nog uw Hamstra rolhor voor het raam bij de lokale bouw- of speciaalzaak bij u in de buurt. Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben dan kunt u altijd met ons contact opnemen.