Voorzethor voor raam

Het assortiment

De horren van Hamstra zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Onze voorzethorren zijn hier een goed voorbeeld van. Een voorzethor is een simpel en toch doeltreffend middel om muggen en vliegen in de zomermaanden buiten de deur te houden. Voorzethorren zijn zeer geschikt voor naar buiten draaiende ramen. De montage is eenvoudig en het openen of sluiten van de hor vereist slechts een kleine handeling. Wilt u graag meer weten over de voorzethorren van Hamstra? Op deze pagina vertellen wij u meer over de producten uit ons assortiment.

Voorzethor kopen

Voorzethorren zijn zeer effectief in het tegenhouden van insecten. De laatste jaren is de overlast door insecten en muggen in huis sterk toegenomen. Het zomerse weer lijkt steeds eerder te beginnen en later te eindigen. De milde winters helpen ook niet echt mee. Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om horren te plaatsen om deze beestjes buiten te houden. De voorzethor is een perfecte oplossing voor naar buiten draaiende ramen. U kunt uw ramen nog steeds openen, maar bent altijd zeker van goede bescherming tegen insecten. De voorzethor scoort goed op gebruiksvriendelijkheid en prijs-kwaliteitshouding. Een voorzethor is dan niet de meest elegante oplossing, over de effectiviteit valt niet te discussiëren.

De voordelen van een voorzethor

  • Geschikt voor naar buiten draaiende ramen
  • Eenvoudig te bevestigen en te gebruiken
  • Past de hor niet helemaal? Dan kunt u hem zelfs nog in de juiste maat knippen

Eenvoudig op maat te maken

Onze horren zijn geschikt voor ieder soort woning. Kies voor de voorzethor als u naar buiten draaiende ramen heeft en een goedkope en effectieve oplossing tegen muggen en vliegen wenst. Ons horgaas is stevig genoeg om grote en kleine insecten tegen te houden. De voorzethorren kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt voor uw ramen. Heeft u de voorzethor niet nodig? Dan kunt u hem eenvoudig opbergen of oprollen en bewaren tot het volgende seizoen.

Hulp bij het kiezen

Vindt u het moeilijk om de juiste hor voor uw woning te vinden en kunt u wel wat hulp gebruiken? Gebruik dan onze gratis online keuzehulp. Aan de hand van een aantal vragen en stappen vindt u zo de hor die het beste bij u en uw woning past. Ook handig als u in een keer meerdere horren in of buiten uw woning wil plaatsen en u zo direct ziet welk type hor er bijvoorbeeld voor uw schuifpui, dubbele deur, schuin dakraam of slaapkamerraam geschikt is.

Breng een bezoek aan een Hamstra Horren verkooppunt in uw buurt

De horren uit ons assortiment vindt u bij een van onze verkooppunten. Niet alleen kunt u hier terecht voor een nieuwe hor, de medewerkers helpen u ook met eventuele vragen. Handig als u bijvoorbeeld meer wil weten over de bepaalde eigenschappen van een hor. De medewerkers staan graag voor u klaar. Bekijk hier het overzicht met verkooppunten en breng een bezoekje aan onze dealer.