Hamstra Rolhor raam Cachet

Horren voor draairaam

Hor draairaam kopen

Heeft u draairamen en wilt u tijdens de zomermaanden insecten buiten houden? Dan is een speciale draairaam hor voor een naar binnen- of buitendraaiend raam wellicht een uitkomst voor u. Hamstra horren beschikt over een groot aanbod horren voor draairamen in allerlei afmetingen, kleur maar ook voor verschillende type ramen. Of u nu een hor aan de binnenkant of buitenkant van uw raam wilt: in ons assortiment vindt u precies de hor voor uw draairaam die u zoekt. Benieuwd? Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende opties en eigenschappen van onze horren om uw huis insecten-, stof- of pollenvrij te houden!

Waarom een draairaam hor kopen?

Er zijn verschillende soorten waar een hor voor geplaatst kan worden. Nog altijd zien we dat horren voor draairamen het vaakst worden toegepast. Hamstra horren heeft dan ook een breed assortiment met verschillende draairaam horren, manieren om deze te bevestigen en materialen die we gebruiken. Of u nu een hor koopt om insecten tegen te houden tijdens de zomer of pollen in het voorjaar: met een hor kunt u gewoon uw ramen open laten staan voor voldoende frisse lucht. Naast de klassieke, vaste hor (die u in of op het kozijn bevestigd met klittenband of magneetjes) zijn er nog meer opties.

Diverse opties

Zoals u op onze website kunt lezen hebben wij een divers aanbod aan verschillende horren voor draairamen. Per model kan het verschillen of hier standaardafmetingen beschikbaar van zijn of dat u een bepaald type hor op maat moet laten maken. Dit zijn de verschillende opties uit het assortiment:

  • Rol hor: Wilt u een hor die u naar wens door het gehele kunt in- of ruitrollen? Een rol hor ligt dankzij de beschermende aluminium cassette ook in de winter veilig opgeslagen.
  • Plissé hor: Net als luxaflex kunt u een plissé hor oprollen in een soort harmonicavorm. Net als de rol hor kunt u een plissé hor permanent laten hangen. Bovendien kan hij ook dienen als een gordijn.
  • Vaste hor: De vaste hor wordt met een magneetsysteem of klittenband in of op het kozijn geplaatst. Deze horren zijn zowel met als zonder scharnieren te plaatsen. 

Kwaliteit en kleuren: De horren van Hamstra zijn duurzaam en van hoge kwaliteit materialen die zijn voorzien van diverse kwaliteitskeurmerken. Ook op het gebied van kleur is er keuze. Zo zijn de horren verkrijgbaar in de standaardkleuren wit of zwart, maar kunnen (wanneer u ze op maat laat maken) eventueel ook in een andere RAL-kleur geleverd worden.

Te koop bij onze dealers

De horren van Hamstra zijn niet via deze website te koop. U vindt ze namelijk bij een van de vele bouwmarkten of bouwspeciaalzaken verspreid door heel Nederland. Zo vindt u altijd een verkooppunt bij u in de buurt. De medewerkers van onze dealers helpen u bovendien graag met uw vragen over onze horren en geven u advies bij uw aankoop. Heeft u prangende vragen? Dan kunt u ook bij onze verkooppunten terecht. Ook op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u wellicht het antwoord op uw vraag.