Horren voor schuifraam

Schuifraam hor kopen

Tijdens de zomermaanden wilt u ongedierte zoals muggen of vliegen het liefst zo ver mogelijk buiten uw buurt houden. Dankzij onze schuifraam hor zet u in ieder geval een stap in de goede richting. Onze horren zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen, afhankelijk van het type, buiten worden gemonteerd. Niet alleen houden ze onze schuifraam horren alleen insecten tegen, het horgaas is zo smal dat ook pollen worden tegengehouden. Ideaal voor mensen die snel last van hooikoorts hebben. Lees hieronder meer over de schuifraam hor uit het assortiment van Hamstra.

Eigenschappen schuifraam hor

Wanneer u een hor voor een schuifraam koopt dient u met een aantal eigenschappen van een hor rekening te houden. Hamstra verkoopt diverse modellen die voor verschillende situaties geschikt zijn. Bepaal bijvoorbeeld allereerst de plaats waar uw schuifraam hor dient te hangen. Bepaalde horren uit het assortiment kunnen namelijk zowel aan de buiten als binnenkant gemonteerd worden. De hor ligt dan, wanneer u hem niet gebruikt, veilig opgerold en beschermd in een aluminium cassette. Ook zijn er horren die als inzethor makkelijk en snel in uw raamkozijnen gemonteerd worden. Deze horren voor een schuifraam worden doorgaans aan de binnenkant gezet.

Opties schuifraam horren

Een voordeel van onze schuifraam horren is dat ze in verschillende opties en uitwerkingen verkrijgbaar zijn. Denk daarbij aan alle mogelijke standaard RAL-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit rolhorren of horren die u los in het kozijn monteert. Een aantal opties:

  • Rolhor: de rolhor is een typische hor die in of zonder een casette wordt opgeborgen. De beschermende cassette kan zowel aan de binnen- of buitenzijde van uw huis worden opgehangen.
  • Plisséhor: een plisséhor ‘rolt’ zichzelf op in een soort harmonicavorm. Dat betekent dat er voor deze hor vaak geen cassette nodig is die aan de binnen- of buitenkant van uw woning gemonteerd moet worden.
  • Horgaas: de meest basic vorm, ook wel de inzethor hor genoemd. Dit type kunt u los kopen en voor het kozijn spannen. Tijdens de wintermaanden kunt u dit gaas weer losmaken en opbergen voor de naderende zomer.

Onze horren zelf monteren

Heeft u een keuze kunnen maken voor een van onze modellen? Houd dan goed in de gaten of de hor in standaardmaten of alleen in maatwerk beschikbaar is. Kijk gerust verder op onze website waar u per hor aangegeven ziet of deze geschikt is als standaard- of maatwerkproduct. Maakt u zich over de montage ook geen zorgen: dankzij een handige gebruikshandleiding en hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zijn al onze horren zo gemonteerd.

Koop onze producten bij een dealer in de buurt

De horren uit onze collectie koopt u niet via de website. U vindt onze producten namelijk bij een van de verkooppunten, verspreid door heel Nederland. In het overzicht met deze verkooppunten op de website vindt u een handig overzicht met onze dealers bij u in de buurt. Doorgaans zijn dit de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken. Heeft u nog vragen over onze producten? Dan kunt u hier terecht voor montagetips, advies bij het kiezen van de kleur of het soort hor en raadpleeg de keuzehulp.